VNI's gymnastiopvisning 2012

Endnu engang dannede Multihallen rammen om VNIs gymnastikopvisning. Det var en festlig eftermiddag med masser af gymnaster på gulvet. Over 150 tilskuere kom fra nær og fjern, for at se opvisningen.

Tekst: Henriette Mortensen.
Foto: Elvig Rasmussen.

Gymnasterne havde hele sæsonen trænet intensivt, for at kunne levere en superflot opvisning. Børneholdene var sjove og underholdende at se på, de var på ingen måde mærket af de mange tilskuere. Begge springhold kørte en flot og sikker stil.

Kombinationen af serier, redskabs- baner og spring, gjorde at alle fik vist deres bedste. Det ”store spring” ses, når børnene kommer på det store springhold, her kan man virkelig se udvikling og sikkerhed i springene. Allerede nu glæder de små springere sig til, at det en dag er dem der udfører de svære spring.

I år valgte de modne (og modige) mænd at deltage i opvisningen. Det gav et frisk pust og var et godt indslag. Samtid fik vi indblik i hvordan man får den værste stivhed ud af kroppen, uanset alder. Der er ingen tvivl om at stemningen på holdet er i TOP og humøret er højt samtid med det er god motion.

På Zumba holdet blev alt hvad der kan rystes rystet, til god musik og høj intensitet. Også her er der plads til alle. Der blev svedt og der blev grint.

Det var en forrygende og underholdende eftermiddag med en rigtig god opbakning.

Vi vil i gymnastikudvalget endnu engang sige vores dygtige trænere mange tak for en god sæson.

Kunne du tænke dig at være en del af træner-teamet i VNI, ved vi allerede nu at vi får brug for trænere til

Spilopperne og Det Lille Springhold. Kontakt Henriette (7516 9878) eller Tina (7516 9950) hvis du har lyst til at give en hånd med.

Kontakt VNI: