VNI - Volleyball sejrede igen

Volleyball afdelingens seniorhold spillede i den forgangne weekend over evne, og besejrede et af de mest frygtede hold i den indledende pulje i Esbjerg-turneringen. Men det var meget tæt og nervepirrende til det sidste.

 


I lørdags spillede volleyballafdelingen den sidste indledende runde i Esbjerg turneringen. Der skulle spilles to kampe, og spillerne var klar over, at der ventede en svær - for ikke at sige umulig opgave, når holdet skulle møde de meget rutinerede spillere fra TØS.


Men Vester Nebel holdet fandt det allerbedste spil frem til kampen, som blev meget tæt. Første sæt vandt VNI med 25 - 23. I andet sæt kom VNI ind i en periode, hvor kommunikationen kiksede totalt, og det medførte, at sættet blev et langt sejt træk op ad bakke. Det lykkedes dog flere gange at indhente TØS-føringer på 3-4 point. Sættet blev tabt med 24 - 26.


I det tredje og afgørende sæt, kom VNI-spillerne hurtig bagud med 4 point. Herefter fik holdet spillet til at fungere bedre, og takket være fabelagtigt spil af polakken Mariusz Sutkowski, formåede VNI at holde trit med TØS indtil stillingen 9 - 10. Herefter havde TØS-holdet en god periode, hvor de havde match-bold med stillingen 11 - 14. Men matchbolden blev vundet af VNI - igen på grund af flot spil af  Mariusz. Herefter vandt VNI de efterfølgende 4 bolde og sejren kom i hus på en god smash af Simon Pedersen.


I lørdagens anden kamp spillede holdet imod det lidt mere upåagtede hold, SCE (Skatte Center Esbjerg). Holdet var blevet forstærket med flere ynglingespillere der var dygtige individuelt, men ikke fungerede så godt som hold. Modstanden var langtfra den samme som VNI havde oplevet i den tidlige kamp, og måske derfor, kneb det lidt med VNI-holdets motivation.


Holdet fik dog mobiliceret nogle kræfter, så kampen kunne afgøres i to sæt: 25 - 18, 25 - 23.


Også i denne kamp udviste Mariusz Sutkowski sprællemandsligende spil i forsvaret. Han samlede den ene smash efter den anden op, og må derfor udnævnes som ugens spiller.

 

VNI Volleyball spille Esbjerg turnering igen den 5. januar. I forårsmånederne spiller holdet om oprykning til B-rækken. 

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: