Overraskende indskrivning

Der var stort rykind i Sognehuset, da der onsdag eftermiddag var indskrivning til vinteraktiviteterne i V.N.I. Alt var næsten som det plejer, men der var undtagelser.

En hurtig tur med mor eller far rundt til de opstillede skriveborde med listerne. Er par hurtige krudseduller med kuglepennen ført af en voksen hånd. Og så over til den traditionelle pølse med brød.

 

 

 

Sådan tegnede mange af besøgene sig, til idrætsforeningens indskrivnings eftermiddag.

 

Der var dog ikke så mange voksne, der kom for at skrive sit eget nevn på listerne. Det var hovedsageligt børnenes vinteraktiviteter der skulle sikres.

 

Meget tyder på, at der ikke bliver badminton træning for børnene den kommende vinter. Den tidligere så poppulære sport i V.N.I. kunne nemlig kun mønstre et enkelt navn på tilmeldingslisten.

 

Det er lidt overraskende, da træningsfacilileterne til netop badminton er langt bedre nu, end de var dengang da 12 - 14 børn skulle deles om gulvarealet i skolens gymnastiksal, eller busture til Bryndum efter skoletid. 

 

Men indendørs fodbold for 5 til 8 årige ser ud til at blive et hit. Der var skrevet 10 navne på listen, da indskrivningen sluttede kl. 17.30.

 

Volleyball afdelingen skal ud og lave lidt pr. arbejde for at få samlet et hold, der kan matche de ambitioner som trænerduoen har. På seniorsiden skal der også arbejdes lidt med at finde spillere til den nye sæson.

Skal du være med, så kontakt udvalget. Vi starter seniortræning allerede d. 6. september.

 

 

P.S. Fik du ikke meldt dig til en idrætsgren, så kontakt udvalgsformanden for den aktivitet du ønsker at deltage i. Udvalgsformændene kan se her Klik her!

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: