Optur - nedtur

Det var med blandede følelser at VNI-volleyball tog hul på det nye år i Esbjerg-turneringen. Det blev nemlig til både en sejr og et nederlag ved den første kampdag i 2008.

Optimismen var ellers på plads, da spillerne indtog seminariehallen. Velvidende at det var to gode hold der ventede i runden, var der alligevel en tro på, at VNI-spillerne kunne slå begge hold.


I den første kamp mødte VNI-holdet VVC. Et hold med gode individualister, men alligevel et mandskab der ikke fungerede så godt kollektivt. Men et par udfald hos VNI-mandskabet gjorde at kampen måtte afgøres i tre meget tætte sæt. 25 - 22, 23 - 25, 15 - 13.



VNI-holdet med kommende talenter. Det var muligvis udslagsgivende at der ikke var polakker på holdet. Foto Mette Petersen


I den anden kamp gjalt det TØS, som VNI overraskende besejrede i efterårets sidste spillerunde. Der var dog lige en udslagsgivende forskel, i forhold til det hold de stillede med i efteråret. De havde to meget rutinerede spillere med på holdet.


VNI kom godt ind i kampen i starten, men så skulle en af TØS-holdets dygtige piger serve, og det gjorde hun så overbevisende, at VNI-spillerne blot så til som en flok statister. Efter få minutter havde de udbygget deres forspring med 10 point, og så stod kampen ikke til at vende.


Anden sæt minnede meget og det første. VNI-spillerne kom aldrig rigtig igang og måtte se sig besejret med 11-25, 14-25.


Holdet spiller igen i Esbjerg turneringen den 8. marts.

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: