Gymnastiopvisning hos VNI

Den årlige gymnastikopvisning blev i år afholdt lidt tidligere end normalt, men det holdt på ingen måde tilskuerne væk, da gymnastikholdene fra VNI søndag fremviste det de havde arbejdet med i vintersæsonen.

 


Multihuset var fyldt til sidste plads, da Vester Nebel Idrætsforening afholdt gymnastikopvisning søndag. Forældre, bedsteforældre og de der bare var interesserede i at se en flot opvisning var mødt talstærkt op, så det samlede antal løb op over 200 på en blæsende søndag i Vester Nebel.


Foreningens børnehold var på gulvet for at vise deres kunnen frem, og det var en forhøjelse at se de mange glade og livlige børn, der har fået sig rørt i Multihuset gennem vintermånederne.


Forældre/barn, pigesjov og spilopper var alle på gulvet, og for de flestes vedkommende var det nogle stolte børn der viste hvad de havde lært. Enkelte var dog lidt beklemte ved de mange tilskuere, og blev siddende på skødet af mor eller far.

Ud over børneholdene var der også 2 voksne hold - et traditionelt damegymnastikhold, og så et hold der har arbejdet med STEP og store bolde. Desuden var der i år inviteret et gæstehold fra BSGI, i form af et drenge springhold, som også leverede en flot opvisning.


- Det var en fornøjelse at se den flotte opbakning til arrangementet, hvor alle leverede en rigtig flot opvisning. Gymnastikudvalget har udført et stort stykke arbejde med at forberede arrangementet – og så er det jo dejligt at alt klapper på selve dagen, udtaler Jesper Rasmussen.


Selv om opvisningen startede med lidt tekniske problemer med mikrofonen, lykkedes det alligevel at få gennemført programmet som planlagt.

 

 

Efter opvisningen blev alle trænere/ledere i VNI der har stået for den ugentlige gymnastik, volleyball, fodbold, håndbold osv. hædret i Multihuset, hvor der blev udleveret gavekort og blomster. VNI håber at disse trænere/ledere er klar til at tage endnu en tørn efter sommerferien, hvor disse vinteraktiviteter igen starter op i Multihuset.

Der er flere billeder fra gymnastikopvisningen i Fotogalleriet. Klik her!
 

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: