Gymnastikopvisningen Lørdag den 10 marts 2018

Se videoen af gymnastikopvisning 2018

1drv.ms/v/s!AgKBXxkvSTMrhY82Rhvoxc2K-zY2iw

Så er endnu en super god gymnastikopvisning vel overstået. Trods støvregn dukkede der alligevel ca. 200 mennesker – deltager samt publikum, for at se 5 hold fra VNI Gymnastik vise hvad der er arbejdet med denne sæson

Forældre/barn holdet havde i bogstavelig forstand sat alle sejl - som pirater med tørklæde, sværd og en stor skude med kæmpe pirat flag. Børn og forældre hygger sig på gulvet og de fleste glemte vist i år at der sidder rigtig mange og kigger

Spillopperne giver den fuld gas med hop, dans og stor redskabsbane. Man kan se at der rigtig er blevet øvet sæson igennem, så alle detaljer var på plads. 

Nyt hold i år er ”Lyst til bevægelse” et hold hvor der er plads til alle, der har lyst til et godt grin og sved på panden. Holdet har 3 trænere så der er forskelligt på programmet hver torsdag, dette viste de et udsnit af.

Lille spring viser deres serier med stor sikkerhed og når redskaberne findes frem, ved alle lige præcis hvad de skal gøre. Det er gjort meget ud af det og alle klare opvisningen fantastisk godt.

Store spring var de sidste på gulvet, selv om holdet ikke er stort gik de til opgaven med stor omhu. De giver alt var de har, for at tingene bare glider og vil gerne vise hvad de kan. I år både med forlæns og baglæns salto på den store måtte.

Der har i denne sæson været 3 hold mere, som naturligvis også skal nævnes;

Modne mænd med Per, holdet er for mænd i alle aldre, her arbejdes kroppen igennem og trækkes godt ud derefter. Mandagens træning afsluttes med lidt volleyball og socialt hygge.

Pilates, hvor Marianne i sæsonens løb, har uddannet sig som instruktør og derfor er nye udfordrende øvelser. Der har også været tid til at massere fødder og resten af kroppen med bolde. Der er plads til alle og Marianne tilpasser tit træningen efter den enkelte deltager.

Som nyt tiltag var der i efteråret mulighed for at gå til ”Børne yoga” med Dorte Boesen – her blev der arbejdet med forskellige måder at kende sin krop ved blandt andet at trække vejret helt ned i maven og arbejdet med motorik, smidighed og ikke mindst positive tanker.

Tak til Babyhome og AlkoPrint som i år sponsorerede t´shirt til alle hold.

Til sidst skal der lyde en STOR TAK til alle vores trænere og hjælpetrænere, som hele sæsonen igennem gør et kæmpe stort arbejde for disse hold. Uden dem kunne ALT dette slet ikke lade sig gøre.

Nu glæder vi os til sæson 2018/2019 og hvad den kan byde på. Der vil være indskrivning i uge 35 og hold start i uge 37. 

Følg med i VNI bladet samt på www.vesternebel.dk

På glædelig gensyn.

Henriette og Dorte 

Gymnastikudvalget

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: