Gymnastikopvisning 2016

Årets gymnastikopvisning 2016

 

Lørdag den 12. marts kl. 14.00 var Multihallen igen fyldt af forventningsfulde gymnaster, instruktører, hjælpetrænere og folk fra nær og fjern, der havde valgt at bruge lørdag eftermiddag på at se hvad VNI `s gymnaster havde øvet på hele sæsonen.

Efter indmarch, blev gulvet indtaget af hundrede mus med bjælder i halen, vist godt på vej af Conny Skov. Der var forældrebarn som kom på gulvet. De trillede og løb alle glade på gulvet. Derefter fik børnene besøg af Bager Bro og hans forskellige farver på næsen og selvfølgelig var Ole i kufferten også med – børnenes yngling som havde balloner med. Dejlig at se samspillet mellem børn og voksne

Herefter skulle Damegymnastik holdet på gulvet, med pga. sygdom fra flere var de nødsaget til at melde fra i år, glæder os til at se dem næste år.

Så nu var det Spilloppernes tur – men hvor var de? Da der blev stille i hallen kunne vi høre dem synges deres goddag sang et sted i hallen og med deres trommestikke kom de på gulvet – ingen tvivl om at børnene er vilde med sangen, da de alle skrålede sammen. Derefter tonsede de afsted på deres redskabsbane som trods en masse krudt også krævede koncentration.

Så var det Zumba som skulle på gulvet – her blev der vrikket med hofterne og damerne ”fløj” over gulvet. Tydeligt et hold hvor samvær, sjov og grin også er en del af træningen. Dejligt at se at motion også er ens betydende med grin og glæde.

 

De små springere stod klar på sidelinjen. De viste stor begejstring og koncentration under deres øvelser og spring rutiner. De lavede bl.a. styrkeøvelser og spring på trampolin, alle de ting der er vigtige for at komme op på det store springhold. Holdet er et stort hold fyldt med masser af drenge, så dejligt at se stor koncentration hos alle børnene og præcisionen i deres serier og spring.

Sidste hold på gulvet var de store springere. Deres opvisningsprogram viste utrolig stor sikkerhed og kompetence i deres udførelse af spring. Trods den store alders forskel er der udfordringer for alle. Den rytmiske del blev udført med stor selvsikkerhed – selv flytning af redskaberne til de forskellige spring opstillinger viste sig at være totalt indstuderet. Dejligt at se den store udvikling der sker med børnene jo ældre de bliver og jo flere år de deltager på holdet. En festlig finale på et vellykket arrangement, hvor alle gymnaster fik vist deres kunnen.

Gymnastikudvalget takker ALLE - publikum, trænere, hjælpetrænere, kagebagere osv. for en fantastisk eftermiddag, vi glæder os allerede til næste år.

 

Se billeder fra opvisningen på www.vesternebel.dk

VNI Gymnastik

 

 

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: