Gymnastikopvisning 16. marts 2019

 

Dette års gymnastik opvisning løb af stablen lørdag den 16/4 kl. 14.00. Hen over vinteren har der været 7 forskellige hold i løbet af ugen, de 5 af dem var klar til at gøre opvisningen til noget helt specielt.

Indmarchen startede præcis kl. 14.00, her kom alle de spændte gymnaster på gulvet store som små. Fanen steg til vejrs mens alle sang med på ”Der er et yndigt land”, så kan det ikke blive en bedre start.

De friske damer fra holdet, Lyst til bevægelse fik lov til at starte. Det gjorde de ved at komme hoppende ind på motions bolde, vist ikke set førJ Det er tydligt at se, de har det hyggeligt på holdet og er med på lidt at hvert.

Spillopperne var de næste på gulvet, her var alle helt klar på at give alt hvad de havde, lige fra gymnaster til træner og hjælpetrænere. Børnene ved lige præcis hvad der skal ske og hvornår. De er kan også synge, så hele hallen kan høre det.

Børneyoga var med for første gang, her havde alle lidt sommerfugle i maven og var super spændte. Det var dejligt at se hvordan publikum fulgte nøje med i hvad de kære børn lavede, så der var helt ro. De gjorde det rigtig godt alle sammen.

Forældre/barn kom ind med fuld fart på, som kanon konger, både børn og voksne ser ud til at nyde denne lege stund i fulde drag. Postmand Per fik leveret rigtig mange breve og pakker, det var godt han havde så mange hjælpere denne dag.

De sidste på gulvet var spring holdet, som der i år kun har været et af. De viste os hvordan en dag kan se ud, lige fra man står op til man går i seng. De viste os at det er vigtigt man varmer op, inden man giver den fuld gas med de forskellige spring. De sprang på mange forskellige redskaber og de har styr på det.

Efter udmarchen var vel overstået, var det tid til at få ryddet op. Tak til publikum for at ryddet stole på plads. En kæmpe stor tak til alle de frivillige, der gav et nap med under opvisning til redskaber og lign., samt oprydningen bagefter.

Til sidst vil jeg gerne rose og takke, alle vores fuldstændig fantastiske og trofaste trænere og hjælpetrænere, intet at dette kunne lade sig gøre uden jer.

På glædelig gensyn til en ny sæson i uge 37.

 

GYMNASTIK UDVALGET

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: