100 år med V.N.I.

Lørdag eftermiddag tog V.N.I imod omkring 100 gæster til foreningens 100 års jubilæum. Et jubilæum der blev festliggjort ved flere hyldesttaler til ildsjælene.

Foreningens faner fra de 100 år var fundet frem til lejligheden, det samme var en række af de spillertrøjer, der har været båret af foreningens udøvere gennem årene. Sammen med en række billedmapper, skrapbøger og et diasshow var dokumentationen for den historieke begivenhed i orden.

 

Rammen var foreningens stolthed, Multihuset, hvor der var gjort klar med pindemadder til de voksne og pølser til børnene.

 

V.N.I’s formand, Jesper Rasmussen bød velkommen og gav efter sin egen tale ordet til Bente Bendix Jensen, der repræsenterede Esbjerg Kommune. I talen kom hun igennem en stor del af klubbens historie, ved bl.a. at rimse de mange navne op, som klubben har båret igennem de 100 år.

 

 

 

På vegne af Kommunen kunne hun efterfølgende overrække Jesper Rasmussen en gavecheck på 5.000 kr.

 

Jydsk Boldspil-union var præsenteret af Ole Ladefoged, der også talte. Han roste i sin tale de ildsjæle der er med til at sikre, at der er spirende talentmasse selv i de tyndere befolkede dele af landet. Samtidig gjorde han opmærksom på, at V.N.I er mindst lige så vigtig som Brøndby boldklub. I hvert fald for borgerne i Vester Nebel området.

 

Efter talen overrakte Ole Ladefoged flere kampbolde, samt et stort ur til V.N.I formanden.  – Man skulle næsten tro at de i JBU vidste, at der ikke er et ur i Multihusets hal.

 

 

 

Søren N. Sørensen talte på både Danske gymnastik- og Idrætsforeninger, og egne vegne. Der var ros til foreningens trænere og ledere. Og ros til byen som sådan. Søren har nemlig selv slået sine folder i området se seneste 50 år, og har altid følt sig velkommen.

 

Efter talen fra D.G.I blev ordet givet frit. Jørn Færgemann læste op af et memoire. En beretning om hvordan tingene hang sammen i Vester Nebel Gymnastik og Idrætsforening for omkring 70 år siden. Og lidt om hvordan nye tiltag er blevet modtaget gennem årene. Johannes Kristensen siges at kende lidt til historien.

 

Ejvind Vissing talte så tilflytter til byen om V.N.I som et samlingspunkt. En forening. Hvor man er fælles om noget, og et sted hvor man hurtigt får en vennekreds.

 

 

 

Efter talerne uddelte Jesper Rasmussen årets hæderspriser. Årets træner blev Ejvind Vissing. Afholdt af udøvere og deres forældre. Og altid indlevende i den disciplin der udøves  - fodbold som volleyball.

 

Året leder blev Henriette Mortensen. Henriette er altid med i front, når der kommer nye sportsgrene. Således har vi under V.N.I haft både stavgang og Linedance.

 

 

 

Efter den officielle del, var der pindemadder og forfriskninger til alle.

 

Ud over gavechecken fra Esbjerg Kommune, modtog foreningen en del kontante gaver fra bl.a. Pensionistforening, Lindegaarden og Brødudsalget.

 

V.N.I har lavet et flot Jubilæums skrift, der senere kan downloades her på siden.

 

Se flere billeder i Foto Galleriet, klik her! 

Øvrige nyheder

Kontakt VNI: